Selecteer een pagina

Van kind af aan wist ik het al: Ik ben schrijver. Nog voor ik kon schrijven kon ik al toveren met woorden, in mijn hoofd. Ik had een rijke fantasie en mijn poppen beleefde bloedstollende, bizarre en wilde avonturen.

Toch zou het nog jaren duren voordat ik echt aan mezelf toegaf: Ik ben Josien, ik ben schrijver. Copywriter. Creatief. Conceptueel denker. Ik ben de #1 Copywriter van Nederland.

Mijn leven heeft mij gevormd tot wie ik nu ben: klaar voor die nummer 1 positie. En daar ben ik heel dankbaar voor.

De wijsheid van een meisje

Als vijfjarig spruitje zat ik vaak met pen en papier aan een tafeltje op het balkon van mijn slaapkamer. Ik wilde dolgraag mijn verhalen met de wereld delen. Ik wilde dat de mensen die langsliepen zouden kijken en zeggen: ‘Kijk eens hoe knap dat meisje kan schrijven!’. Maar ik kon het nog niet en dat frustreerde mij enorm.

Josien de nummer 1 copywriter

Onveilig en onderdrukt

Ik was van nature vrolijk. Gevoelig en wijs. Ook vaak boos.
Ik ging gebukt onder de druk van twee getraumatiseerde en overheersende ouders. Er was vaak ruzie thuis. Dan vielen er klappen. Waarbij ik een gemakkelijk doelwit was.

Schrijven was mijn uitlaatklep

Ik voelde mij vaak bang. En alleen. En vernederd. In mijn fantasie was ik veilig. Daar was het fijn. En daar verzon ik prachtige verhalen. Die ik toevertrouwde aan mijn dagboek. Schrijven was mijn redding. Mijn veilige haven, waar ik mijn gevoel, mijn emotie en mijn angst mocht loslaten.

Mijn grootste angst was ook mijn blinde vlek

Toch duurde het tot mijn 47e voordat ik zelf zag. Echt zag. Er zat zo’n grote angst van afwijzing op, dat ik alles als excuus aangreep om maar niet te erkennen hoe getalenteerd en bekwaam ik was.

En sinds ik mijzelf erken en serieus neem als schrijver en copywriter, voel ik heel en compleet.

Met klein houden doe je niemand een plezier

En dat is precies waar zo veel intelligente, getalenteerde en ondernemende vrouwen naar verlangen: dat gevoel van heelheid ervaren. Met jezelf klein houden, je onzekerheid en je angst laten leiden, dien je niemand. Je houdt je eigen succes daarmee klein.

“Terwijl er ergens diep in je, de stem van je hart klinkt:
Toe maar. Ga maar. Je kan het. Ik vang je op met duizend armen”

Er is niemand die zo veel van jou houdt als je eigen hart
Er is niemand die jou zo goed begrijpt als je eigen hart.

En toch is het een hele strijd en struggle om niet naar je hoofd maar naar je hart te luisteren. Het moment dat ik dit zelf deed, echt naar mijn hart luisteren, toen veranderde de wereld. Alles werd lichter en luchtiger. Ik voelde me bevrijd. Gedragen. Als herboren. En dat gevoel is er nog steeds. Omdat ik nu in overeenstemming ben met mijn pure zelf.

Wil jij die kwantumsprong maken?

Ben jij ook klaar met jezelf klein houden en voel je, wéét je, dat je klaar bent om jezelf groots en compleet neer te zetten? Ga dan ook voor die kwantumsprong.

Jij hebt de unieke gave om mensen te helpen. Jij hebt een taak om je grootsheid en jezelf helemaal te laten zien. Niet alleen aan jezelf. Je mag anderen jouw compleetheid niet ontnemen. En daar, wil ik je dolgraag bij helpen.

Ben jij klaar voor die kwantumsprong? Ik help je graag.
Spreek ik je binnenkort?